top of page

WERKWIJZE

Een behandeling gaat als volgt: Om te beginnen hebben we een startgesprek, zo kom ik meer te weten over het verleden en eventuele klachten van het paard. Hierna zal ik de beweging, gezondheid en de beenstand van jouw paard beoordelen. Wanneer alle nodige informatie over het paard is verzameld, zal ik een behandelplan opstellen. Jouw paard krijgt dus een op maat gemaakte behandeling.

In elke behandeling neem ik een deel van een ontspanningsbehandeling mee. Juist door het paard te laten ontspannen kunnen er zachtere technieken gebruikt worden, wordt het mentale aspect van het paard meegenomen en zal het paard over het algemeen een aangename ervaring opdoen.

Het mentale aspect van een paard is belangrijk, omdat dit de oorzaak kan zijn van veel klachten in het lichaam en het heeft invloed op de prestatie.

TARIEVEN

Behandeling + kennismaking: 85,-

Vervolgbehandeling: 80,-

Een behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Zo is er genoeg ruimte voor eventuele vragen en overleg.

Reiskosten vanaf 5741 RP, Beek en Donk (Noord-Brabant): bij het behandelen van meerdere paarden op één locatie, worden de reiskosten verdeeld over het aantal te behandelen paarden. *aantal km van de snelste route.

  • < 15 km (heen en terug): gratis

  • > 15 km: 0,30/km

Kortingen: bij het behandelen van meerdere paarden op één locatie geldt er een korting op het behandeltarief (excl. de reiskosten). *de onderstaande kortingen gelden niet in combinatie met andere kortingen.

  • 3 paarden 10%

  • 4 paarden 15%

Er dient direct na de behandeling betaald te worden. Dit kan contant, met pin, via een betaalverzoek of met een bankoverschrijving.

Bij een annulering minder dan 24 uur van tevoren, wordt 50% van de behandelkosten in rekening gebracht.

bottom of page